Aantal personen: 4
2 gesnipperde uien
1 geperste teen knoflook
2 paprika's in stukjes
1/2 bosje kleingesneden bosuitjes
peper naar smaak
1 pak gezeefde tomaten of 1 blikje tomatenpuree
geraspte verse gember
olijfolie
versgesneden koriander
2 kg mosselen
een flinke scheut witte wijn
Verhit de olijfolie en fruit de ui, knoflook en gember
hierin.
Voeg de paprika en de bosuitjes toe en bak ze even mee.
Voeg er dan de tomaten(puree) bij en leng het geheel zo nodig
met wat water aan.
Sluit de pan en laat de saus doorpruttelen terwijl u de
gewassen mosselen in de wijn kookt.
Doe er de koriander bij en schenk de saus over de mosselen.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |